Személyes hatékonyságfejlesztés

Coaching

A célok megfogalmazása, az oda vezető út megtervezése és az azon való végighaladás meghozza az eredményeket. A coaching során éppen ezeket a célokat tesszük a helyére és megtervezzük az utat. Ne félj, a legnehezebb feladat során, a „megcsinálásnál” is ott vagyok melletted!

Nem vagyok guru! Munkánk az együttműködésünkön alapul. Én minden szükséges eszközt és tudást megosztok, amelyet Te felhasználhatsz céljaid elérésére, a meglévő személyes potenciálod leghatékonyabb kiteljesítésére, fejlesztésében. Azért vagyok, hogy ezt a folyamatot segítsem.

Te pedig légy nyitott, készülj fel a döntéshozatalra, arra, hogy megteszel olyan lépéseket, amelyre már régen gondoltál, csak eddig nem sikerült rászánnod magadat. Olyan lépésekre is, amelyek megtételét eddig talán el sem tudtad képzelni.

Ez egy hosszú távú együttműködés, amely segít elérni a személyes céljaidat, képessé tesz azok megvalósítására úgy, hogy egyben bővíti ismereteidet, fejleszti a változtatáshoz, az úton maradáshoz szükséges készségeidet.

A folyamat egyszerre épít a meglévő kompetenciákra, fejleszti azokat, növelve a személyes hatékonyságot.

Ez egy coaching és nem egy szaktanácsadó program. Ez azt jelenti, hogy Neked kell dolgoznod a fejlődésed érdekében. Nincsen garancia a sikerre. Nem tudlak sikeressé tenni. Csak Te vagy képes erre. Nem tudom szavatolni sikeredet. Az ok egyszerű. Meg tudom mutatni az összes módszert, eszközt, ami segít a személyes fejlődésedben, de a végén Te választasz, és Te használod azokat. Ez a coach és a tanácsadó közti különbség.

 

Melyek azok a helyzetek, amelyekben biztosan tudok Neked segíteni?

„Sok év után megromlott a párkapcsolatom”

„Nem jövök ki a főnökömmel”

„Utálom a munkámat”

„Nem tudok kijönni a fizetésemből”

„Vállalkozásba fognék, fel merjem adni a biztos munkámat?”

„Úgy érzem, összecsapnak a hullámok a fejem felett”

„Elköltöznék a szüleimtől, de nem tudom, megéri-e majd?”

„Külföldön próbálnék szerencsét, de nem tudom, merjek-e indulni.”


          


Ha a sort olvasva bármelyiknél kissé összeszorult a gyomrod, akkor érdemes felvenned a telefont vagy egy üzenetet írni, hogy döntést hozhass: mész vagy maradsz….

 

Scherer József

coach, vezető tréner, személyes hatékonyságfejlesztő

+36-30/520-2194

Küldés