Te támasza vagy párodnak?

ERŐSÖDJ MEG FÉRFIKÉNT A KAPCSOLATODBAN!

Hidd el én is kétségbe estem, mikor rájöttem: egy erős nő csapdájába kerültem. Tudom mennyire nehéz férfiként megmaradni egy kapcsolatban, gyengédnek lenni, de mégis büszkén viselni a nadrágot!

HA MÁR JÓ IDEJE SZENVEDSZ EZZEL, ERRE HAMAROSAN ÉGETŐ SZÜKSÉGED LESZ!

Gyönyörű feleség, mindenetek megvan, valami mégsem működik. A kapcsolatotok csak külső szemlélőként idilli, jó ideje már nem Te irányítasz. Az „erős” nő megingatta a tekintélyedet. Talán még kínoz is a szavaival.

Fusd át az alábbi kérdéssort, és ha vannak igen válaszaid, érdemes tovább olvasni!

  • Nem tekint Rád férfiként?
  • Nem bújik Veled ágyba?
  • Úgy érzed, nincs tekintélyed?
  • Már nem dönthetsz?
  • Szóval (esetleg tettel?!) bántalmaz?
  • Elveszettnek érzed magadat: olyan ponthoz érkeztél az életedben, hogy nem tudod mit is akarsz: Menni, vagy maradni.

Igen? Van egy jó hírem: tudok Neked segíteni!

ÉPP ITT AZ IDEJE, HOGY VISSZASZEREZD A MÉLTÓSÁGODAT!

Persze, ha már beletörődtél, hogy maradsz a kínzó kapcsolatban, ne is foglalj időpontot. (Nem akarom rabolni az idődet, hiszen ha minden marad a régiben, szükséged lesz rá!)
Egy kemény, de fontos lecke, amit bárcsak már korábban megtanultam volna…de TE MÉG IDŐBEN VAGY!

Hadd mutassam meg, hogyan tudsz újra férfiként és partnerként viselkedni párkapcsolatodban. Hogyan tudod őt újra megszerezni!

A férfi mindig mást akar, mint a nő. Karinthy ezt így fogalmazta meg: „Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit.” Ez az igazság több, mint száz év után is megállja helyét. A környezet azonban változott. Ma már a férfinak is szüksége van segítségre, hogy megtalálja a munka és a magánélet közötti egyensúlyt: míg a nő a munkában, a férfi a magánéletben, a családban érvényesül nehezebben. Egy vezetőtől elvárják, hogy egyre inkább kimutassa érzelmeit, de a férfiakat nem tanították meg erre. Sőt! Ha egy férfi érzelmet mutat, azt a társadalom gyengének bélyegzi.

Útkereszteződéshez értél. Indulj tovább a megszokott úton, vagy térj le az ismeretlen felé? A coach hozzásegíthet, hogy rátalálj a helyes útra!

Coach-t választani bizalmi dolog.

Én is meggondolnám, kinek beszélek a problémáiról…

Én azt kérném, hadd pillantsak bele a munkájukba, mielőtt elkötelezném magam!

Megér Neked 1,5 órát, hogy megalapozott döntést hozz?

Regisztráld magad egy próba coachingra!

És ez még nem minden! Ugye értékes minden egyes perced? Én az imént ajánlottam fel neked 90 percet az én időmből.
És hozzáteszek még valamit: Te választhatod ki, hogy melyik 1,5 órámat kéred! Válassz olyan időpontot, amit a legjobban be tudsz illeszteni a heti programodba!

Körbenéztél már a piacon? Tudod, hogy körülbelül mennyiért találsz magadnak személyi edzőt? Elárulom. Az óradíjak 10.000-15.000 Ft körül mozognak.

Mennyiért tudod kipróbálni a szolgáltatást? Féláron! Mindössze 8.000 Ft a tét.

Szerinted mennyit veszítesz, ha nem találsz választ a kérdéseidre? Mennyi lesz a károd, ha nem cselekszel időben?

Amit felajánlottam most Neked, alig kerül többe, mint egy barátok körében eltöltött vacsora ára, mégis bámulatosan meg tudja változtatni az életedet. Ha egy kellemes este megér ennyit, akkor a hátralévő életed is megérdemel ennyit, nem?

Az időnk véges. Az enyém is. Ebben a hónapban 10 időpontot tudok felajánlani. Foglald le a saját időpontodat minél hamarabb, nehogy mások előre lecsapjanak rá!

Na jó, megértelek. Nem akarsz kockáztatni. Még ennyit sem…

Bizalmatlan vagy a coachok irányában? Nem is tudod, mire számíts valójában?

Nem veszíthetsz: ha nem találtad hasznosnak, visszakapod a díjat! Elmondod azt is, miért? Még a kávéra is a vendégem voltál!

Van 1 órád magadra?
Akkor foglalj időpontot.

Kattints a neked megfelelő, még szabad időpontra, add meg az adataidat így felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Figyelem, ha nem foglalsz időpontot most, holnap már talán túl késő lesz! Rohamosan fogynak az időpontok, ráadásul minden halogatással töltött perc a Te boldogságodból vesz el!

Ne feledd, ha sikerül megtalálnod a Te személyes coachodat, támogatásával Te fogod tudni meghozni az életedet befolyásoló legfontosabb döntéseket. Magabiztosan tudod irányítani majd az életedet, tudva, hogy bármikor kaphatsz támogatást!

Gyakori kérdéseitek voltak idáig:

Mi történik, amikor időpontot foglalok?

Munkatársunk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot, megbeszélitek, hol és hogyan találkoztok, hogyan tudod befizetni a találkozás díját, és hogy milyen kávét szeretsz 🙂

Minderről emlékeztető emailt is küldünk.

Mit kell vinnem a próba alkalomra?

Elsősorban a nyitottságodat, és a kérdéseidet.

Naptár


Válassza ki a dátum és az idő
ELKÜLDÖM AZ IDŐPONTFOGLALÁSOMAT!